Analizat mikrobiologjike

Urinokultura (x1) Strisho hunde
Strisho fyti (gryke) Strisho vaginale & cervikale
Vetëm Strisho vaginale ose vetëm str. cervikale Strisho veshi
Strep. Gr. A Testi (rapid) Strisho konjuktive
Strisho vulve në baktere Strisho uretrale
Spermokulturë Eksprimati i prostatës
Koprokultura Këlbaza (Sputumi) në ekzaminim bakteror
Preparat direkt mikroskopik Aspirate dhe punktate (kultura, identifikimi dhe antibiogrami)
Kultivimi në baktere e Lëngut truno-shpinor Strisho plage
Strisho nga vendet tjera Fecesi në cista dhe parazit
Fecesi në Helicobacter Ag (test imunokromatografik) Feces në Rotavirus dhe Adenovirus (test imunokromatografik)
Cl.difficile toxina A&B (test imunokromatografik) Occult blood testi (test imunokromatografik)
Material në myshqe dhe tharme Mycoplasma dhe Ureoplasma – Kultura, identifikimi dhe ATB
Testi në Chlamydia me test imunokromatografik Testi në Chlamydia me imunofluoroshencë direkte
Pneumoslide* RPR testi për Sifiliz
TPHA testi për Sifiliz Testi per tularemi
Hemokultura Bakteret patogjene urogjenitale në strisho vaginale/uretrale, numërimi dhe ndjeshmëria

(A/F Genital System)

Brucela slide testi (Rose Bengal testi) Influenza A&B testi rapid me strisho nazofaringeale

 

Cakto termin

PROLAB © 2024.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.