Rreth nesh

Kush jemi ne?

PROLAB u themelua në vitin 2010

PROLAB është laborator biokimik-klinik i cili ofron informata të vlefshme për diagnozën, prognozën, preventivën apo trajtimin e sëmundjeve te ndryshme. Falë rrjetit ndërkombëtar dhe bazuar në përvojën profesionale të stafit, PROLAB synon të ju ofrojë klientëve një gamë të gjerë të analizave biokimike.

Qëllimi ynë është të fitojmë respektin nga klientët tanë, bazuar në besueshmërinë e rezultateve duke ofruar një cilësi të standardeve të larta të analizave dhe shërbimeve gjithmonë inovative. Gjithashtu, për ne është shumë i rëndësishëm raporti etik dhe profesional me mjekun duke plotësuar hallkën e domosdoshme në drejtim të shëndetit të pacientit.

Çka na veçon ne?

Çfarë thonë për ne?

“Jam shumë i kënaqur me saktësinë e rezultateve të analizave që bëra në PROLAB. Stafi më priti shumë këndshëm dhe me kujdes. Për më tepër, morra rezultatet në email, që ishte një lehtësim I rëndësishëm për mua.”

Besfort (Sali) Ahmeti

Besfort (Sali) Ahmeti

Ligjërues universitar

“Dy javë para kam qenë në Turqi ku i kam bërë teste mjeksore dhe pasi i përsërita analizat në ProLab, rezultatet përputheshin me ato para dy javësh. Përshtypja ime për PorLab laboratorin është që në këtë laborator pastërtia është në nivel të lartë, rezultatet e testeve janë reale me gjendjen shëndetësore (korrektësia në nivel), paisjet e laboratorit janë të avansuara duke krahasuar me atë që kam parë në Turqi dhe profesionalizmi i stafit është i lartë.”

SGM Fetah ZEJNULLAHU

SGM Fetah ZEJNULLAHU

Rreshter i lartë në FSK

“Kanë kaluar më shumë se 10 vite prej kur fillova të bëj analizat e gjakut në laboratorin ProLab. Ata mbulojnë të gjitha testet me përpikëri dhe profesionalizëm ekstrem (ProLab ishin ndër të parët që bashkëpunuan me laboratorët e huaj – si CERBA i Francës, për testet që nuk mund të kryhen në Kosovë). Me stafin e tyre profesional dhe mikpritës dhe çmimet e arsyeshme, ata gjithashtu fituan besimin e organizatave ndërkombëtare, të cilat referojnë stafin e tyre për të shkuar në ProLab për testet e gjakut. Sa herë më pyet dikush se ku t’i bëjnë testet, përgjigjja ime është e qartë: ProLab, nuk do të dalësh kurrë i zhgënjyer.”

Donjeta Shushka

Donjeta Shushka

Profesionistë të kualifikuar

Ekip i shkëlqyer

Dr. Filan Fisteku

Lorem-ipsum

Dr. Filane Fisteku

Fisteke Analiste

Dr. Fisteke Filani

Fisteke Analiste

Jemi këtu për të ju ndihmuar

Informata kontakti
Mark Dizdari,Prishtinë 10000
049 789 410
info@prolab-ks.com
Hë - Sht: 8:00 - 21:00 Të dielën pushojmë
Na gjeninë Facebook

PROLAB © 2024.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.